sunnuntai 6. toukokuuta 2012

juustosarvet


Kotitekoisia juustosarvia iltapalaksi. Saimme taannoin maistaa ystäväni tekemiä juustosarvia, jotka olivat todella hyviä! Siitä ajatus jäi kytemään, ja iltapalaksi näitä nyt pyöräytin. Todella nopeaa ja todella helppoa. Ohjeen näihin otin Kinuskikissan sivuilta.

Juustosarvet:
( 16 kpl)
2 dl juustoraastetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 prk kermaviiliä
½ dl öljyä

täyte:
 1 ½ dl juustoraastetta 
voiteluun kananmunaa

Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n. ½ cm:n paksuinen pyöreä levy. Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon.
Laita juustoraastetta täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Voitele munalla. (Voit ripotella vielä pinnalle vähän juustoraastetta, jos haluat.) Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

1 kommentti: