lauantai 6. elokuuta 2011

sitruuna-tiramisu


Klassikon raikastettu versio sitruuna-tiramisu oli kyllä niin suussasulava kokonaisuus että vertaansa vailla. Tämän tein kahvipöytäämme kokeilunhaluisena, aikani netistä ohjeita haettuani. Ohje löytyi Chocomumin sivulta. Jos jotain nyt tekisin toisin, käyttäisin reunakalvoa ja kostuttaisin pohjaa hieman kosteammaksi, sillä itse täyte ei sitä kosteuta. Lisäksi vielä mainittakoon, mikäli toisetkin päätyisivät ohjetta kokeilemaan, että kannattaa pitää pää kylmänä siinä vaiheessa kun täytettä vuokaan kaataa- se oli tosi löysää-ja toki kakun "haihtuminen" vuuasta yön aikana kävi mielessä. Mutta ei hätää mitään sillä hyydyttyään jääkaapissa yön yli kakku on aivan yhtä leikattavassa kunnossa kuin muutkin. Suosittelen erityisesti sitruunan ystäville :)

3 kommenttia:

  1. Tämä vaikuttaa hyvältä, täytyy kokeilla! T: Katja ja Riitta

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla :) tätä täytyy ehdottomasti kokeilla! Ehdoton suosikki jälkiruoka! Hyvää loppukesää! (pakko olla vielä positiivinen kun kelitkin on niin kohillaan!)

    VastaaPoista