tiistai 8. marraskuuta 2011

tunnustus


Suureksi yllätyksekseni sain tämän ihanan tunnustuksen Belle Baie blogin Suhmuralta. :) Siis SUUREKSI yllätyksekseni! Siispä kaunis kiitos vielä täältä päin! Ensimmäistä kertaa tunnustuksen vastaanottaneena myönnän olevani vielä bloggailun maailmassa aika noviisi, mutta kiva huomata että tykätään. Palaute on aina tervetullutta, etenkin tietysti näin ilahduttava sellainen!

Tunnustuksen saamisen jälkeen saa tämän postauksen lisäksi vastata kymmeneen mukana tulleeseen kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin kymmenelle ihanalle blogille. Sanoisin siksi että saa, ettei kellekään tarvitse tulla asiasta pakotetta vaan saa jatkaa jos/kun se itsekullekin sopii, silloin kun sopii. :) Tässä kysymykset ja (minun) vastaukset:

1. Lempivärisi: Valkoinen

2. Lempieläimesi: Pandakarhu

3. Onnennumerosi: Ei ole onnennumeroa, mutta Onnekseni olen saanut miehen joka tulee toimeen numeroiden kanssa paremmin kuin minä.. :)

4. Alkoholiton lempijuomasi: Maito

5. Facebook vai Twitter: Ei kumpikaan, sorry.

6. Mistä pidät: Kaikenlaisesta leivonnasta, luonnossa liikkumisesta, matkustamisesta, askartelusta jne jne.

7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Lahjojen antaminen. Toki niiden saaminenkin on aina sopivin aikavälein oikein kohdallaan.

8. Lempimuotosi: Ympyrä

9. Lempipäiväsi: Lauantai

10. Lempikukkasi: Tulppaanit

Kymmenen blogia ihan näin satunnaisjärjestyksessä, joille haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin
Leivonta-aiheisten blogien lisäksi joukosta löytyy myös sekoitus kaikkea vähän erilaista ja kaunista! Tervemenoa kurkkaamaan :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! Vastailin siihen ja jaoin etiäpäin :)

  VastaaPoista
 2. Hei kiitos ihan tosi paljon!
  Aivan ihania ohjeita sinulla täällä! Minusta sait ehdottomasti uuden lukijan! Törmäillään siis blogimaailmassa.. :)

  VastaaPoista
 3. Tunnustuksista: eipä kestä, mukavaa että ilahdutti. :) Mari: tervetuloa lukijaksi ja vierailemaan uudestaankin!

  VastaaPoista
 4. Lämmin kiitos tunnustuksesta. Olipa ihana yllätys. Ja anteeks, ku en ollu ollenkaa huomannu sun tunnustusta aikaisemmin. Sulla on kyllä aivan ihana blogi :)

  VastaaPoista
 5. Herkkujen helmiä: Eipä kestä ja mitäpä noista, tämä virtuaalielämä on joskus sellaista viestien viidakkoa :) Kiitoksia kivasta palautteesta- ja vielä ammatti-ihmiseltä :)

  VastaaPoista