Tämän hedelmäisen hyydykekakun tein anopilleni hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Lisäsin säilykemangopaloja valkosuklaatäytteen joukkoon (ohje löytyy aiemmista kakuista) mehevöittämään makua ja tuomaan vähän lisärakennetta. Kakun kiille on tehty mango-appelsiini- mehusta ja koristeet ovat tummaa suklaata ananaskirsikoiden kera. Pohja on perinteisistä domino-kekseistä. Kiilteen tekoa pitääkin ensi kerralla huomioida jättämällä tarpeeksi tilaa täytteen ja vuoan yläreunan väliin myöhemmässä vaiheessa lisättävää kiillettä varten. Tällä kerralla kävi niin, että hyytynyttä täytettä oli vuoassa jo niin runsaasti, ettei kaikki valmistamani kiille mahtunutkaan enää vuokaan. Kun ei reunakalvoakaan tähän hätään ollut jäljellä, millä korkeutta olisi voinut jatkaa, jäi kiille hieman ohuemmaksi kuin oli tarkoitus. Tämä näkyy kuvassa hieman korostuneemmin kuin luonnossa, kun kakun täyte heijastuu kiilteen alta. No mutta makuyhdistelmä oli toimiva ja ensi kerralla enemmän tilaa kiilteelle ettei jää ylimääräiset kiillemehut pöydälle lojumaan! :)
Upea!
VastaaPoistakiitos :)
VastaaPoistaVoi ei mitä ihania kakkuja, täytyypä testata jotain näistä! Ja kiitos vierailusta blogissani!
VastaaPoistaKiitos. Kiva juttu jos voi jakaa leivontainnostusta eteenpäin :) Ja tervetuloa uudelleen!
VastaaPoistaIhania leipomuksia sinulla täällä, omenajuustokakku vaikuttaa herkulliselta ja tämä mangon & valkosuklaan yhdistelmäkin maistuisi takuulla! Kaunis lopputulos, vaikka ei kiilteen osalta mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. : )
VastaaPoistaKaunista! Ihanan syksyinen kakku.
VastaaPoistaKiitos ja kiva kun kävit vierailulla! Ja tosi kiva blogi sinullakin täällä, ihania kakkuja ja muita! Jäänkin seurailemaan ja lisään blogisi omalle seurailulistalleni jos sopii :)
VastaaPoistaEeva: Kiva kuulla ja tervetuloa lukijaksi! :) Lisääminen blogiin sopii hienosti!
VastaaPoista